Menu

Yiannis Vassiliou

International Horse Transport

σχετικα με μας

Η εταιρία Γιάννης Βασιλείου Διεθνείς Μεταφορές ιδρύθηκε το 2001. Οι Ελληνικές Ιππικές Υπηρεσίες εδρεύουν στην Ελλάδα και η Yiannis Vassiliou International Horse Transport στο Βέλγιο.

Ειδικευόμαστε στην μεταφορά αθλητικών αλόγων ανα την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Είμαστε επίσης αδειοδοτημένοι να μεταφέρουμε τις γάτες και τους σκύλους σας.

Τα φορτηγά μας συμμορφώνονται με τους τρέχοντες κανονισμούς της ΕΕ για τα οχήματα μεταφοράς ίππων / σκύλων για δρομολόγια μικρής διάρκειας (τύπου I) και μεγάλης διάρκειας (τύπου II)

Βασική μας προτεραιότητα είναι η άνετη και ασφαλή μεταφορά των ζώων η οποία επιτυγχάνεται απο την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της ομάδας μας.

Μερικά από τα μεγάλα έργα μας περιλαμβάνουν:

2003

Μετεγκατάσταση Ιπποδρόμου

1200 άλογα

To 2003 μεταφέραμε 1200 ιπποδρομιακά άλογα από τον παλιό ιππόδρομο της Αθήνας (Φάληρο) στις νέες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο για λογαριασμό της Φιλίππου Ενώσεως της Ελλάδος. Το έργο αυτό υλοποιήθηκε σε διάστημα τριών εβδομάδων.

2004

Ολυμπιακοί Αγώνες

μεταφορά αλόγων

Το 2004 η εταιρεία μας ήταν υπεύθυνη για τη μεταφορά των ολυμπιακών και παραολυμπιακών αλόγων που έφτασαν αεροπορικώς στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς επίσης και για την μεταφορά των αλόγων του Μοντέρνου Πένταθλου που συμετείχαν στην ίδια διοργάνωση.

Ο Ιδρυτής/ Ιδιοκτήτης των εταιριών, Γιάννης Βασιλείου ηρθε σε επαφή με τα άλογα το 1983. Στην συνέχεια συμμετείχε σε αγώνες υπερπήδησης εμποδίων ενώ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος το 1987.

Το 1989 πήγε στην Αγγλία και σπούδασε Αθλητική Επιστήμη (Bsc Sports Science) και παραλληλα ασχολήθηκε και πήρε πτυχίο σχεδιαστή διαδρομών απο την Βρετανική ομοσπονδία υπερπήδησης εμποδίων (BSJA)

Το 1994 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να εργάζεται για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας οπου και παρέμεινε για έξι χρόνια. Τα κύρια καθήκοντά του ήταν η διοργάνωση αγώνων, ο σχεδιασμός διαδρομών και μέχρι σήμερα είναι υπεύθυνος για την οργάνωση όλων των μεταφορών των αλόγων για τις Εθνικές μας ομάδες.

Η μεγάλη του αγάπη και το πάθος για τα άλογα του έδωσε το ερέθισμα ώστε να δημιουργήσει μια αξιόπιστη εταιρεία υψηλών προδιαγραφών.

Σταδιακά αυξήθηκε η ζήτηση για μεταφορά ιπποδρομιακών αλόγων , αλόγων αναψυχής απο και προς την Ελλάδα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό διπλασιάστηκαν και ο στόλος του Γιάννη αυξήθηκε έκτοτε ...

Σήμερα υπάρχουν τακτικά δρομολόγια απο και προς τις ακόλουθες χώρες : Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία , Γαλλία, το Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Κροατία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Δανία,Σουηδία, Κύπρο και την Ελλάδα.

Παρευρισκόμαστε σε όλες τις μεγάλες δημοπρασίες πώλησης καθαρόαιμων ίππων στην Αγγλία, την Ιρλανδία και τη Γαλλία.

Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη έχουν εμπιστευτεί τις υπηρεσίες μας για τη μεταφορά αλόγων, γαϊδάρων και σκύλων που χρειάζονται βοήθεια.

Υπηρεσιες

Οδική μεταφορά

  • 6 φορτηγά με ικανότητα μεταφοράς μεταξύ 2 και 19 αλόγων.
  • Όλα τα οχήματα είναι εγκεκριμένα από την AFCA (Υπουργείο Γεωργίας στο Βέλγο) το Ελληνικό Υπουργείο Γεωργίας καθώς και την Defra (Βρετανικό Υπουργείο Γεωργίας)
  • Φορτηγά εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενα χωρίσματα, μη ολισθητικά δάπεδα, καταγραφικά θερμοκρασίας
  • Συνεχής παρακολούθηση των αλόγων σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού με ειδικές κάμερες που συνδέονται στην καμπίνα του οδηγού.
  • Όλοι οι οδηγοί είναι έμπειροι και είναι κάτοχοι του απαιτούμενου Πιστοποιητικού Ικανότητας, για την μεταφορά ίππων.

Σε όλα τα Ευρωπαϊκά ταξίδια οργανώνεται και ο σταβλισμός των ίππων. Τα άλογα αποβιβάζονται από τα φορτηγά κάθε οχτώ με δέκα ώρες για ξεκούραση, ταίσμα, πότισμα,περπάτημα,θερμομέτρηση και έλεγχο.

Υπάρχει δυνατότητα κτηνιατρικής περίθαλψης/φροντίδας καθόλη την διαδρομή.

Ενώ λαμβάνεται κάθε μέτρο για την ασφαλέστερη μεταφορά, τα άλογα μεταφέρονται με ευθύνη του ιδιοκτήτη. Θεωρείται ότι τα άλογα είναι ασφαλισμένα από τους ιδιοκτήτες τους. Αν ο ιδιοκτήτης επιθυμεί μπορεί να ρυθμιστεί επιπλέον ασφάλιση μεταφοράς.

Δημοπρασίες / Πωλήσεις Αλόγων

Συνεργάτες μας είναι παρόντες σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πωλήσεις καθαρόαιμων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διαδικασίες και πιστοποιητικά

Αναλαμβάνουμε:

  • Εξαγωγές αλόγων από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα
  • Εισαγωγές και εξαγωγές από και προς την Κύπρο
  • Καραντίνα για ίππους
  • Σχεδιασμό διαδρομών
  • Οργανωση πτήσεων σε συνεργασία με αλλες μεταφορικές εταιρίες

Photo Gallery

Δείτε μερικές απο τις φωτογραφίες μας

κάντε κλικ για να μεγενθύνετε τις φωτογραφίες

Επικοινωνια

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Sending...
Something went wrong. Please try again.
Your message was sent, thank you!

Phone

Phone/Fax: (+30) 210 622 8155
Mobile: (+30) 6944 54 99 24
(+30) 6948 54 79 57

Email

yvassiliou@yahoo.com
petsandyiannis@gmail.com

Address

Hellenic Equine Services & Yiannis Vassiliou - International Horse Transport
Καραολή και Δημητρίου 2, Δροσιά 145 72, Αθήνα, Ελλάδα